top of page
etiket-euro_318-9946.jpg

DERDE-BETALERS-SYSTEEM

Thuiszorg zonder zorgen

 

U moet zich geen zorgen maken wanneer u beroep wilt doen op zorg/ verpleging aan huis. Ook bij Zorgteam Bart en Heleen hanteren we het "derde-betalers-systeem". Dit houdt in dat uw mutualiteit alle kosten dekt en u zelf niets hoeft te betalen.

Wat houdt het "derde-betalers-systeem" in?

De 'derde betaler', dat is degene die de kosten op zich neemt. Uw ziekenfonds betaalt rechtstreeks aan de thuisverpleger. U hoeft dus niets te betalen en ook niets te regelen, want wij doen dit voor u!

U moet enkel over uw doktersvoorschrift beschikken waarop vermeld staat welke nodige zorgen u zal krijgen net als de duur van voorschrift. Daarnaast vragen wij u ook altijd om 2 vignetten/mutualiteitsklevers klaar te leggen.

Indien zorgen verlengd moeten worden, vragen wij u een nieuw voorschrift aan uw behandelende arts te vragen.

 

Welke ziekenfondsen komen in aanmerking?

Zorgteam Bart en Heleen werkt samen met alle mutualiteiten en artsen! Met andere woorden ook uw ziekenfonds zal dus voor de nodige betalingen kunnen zorgen.

Bent u op zoek naar thuisverpleegkundigen die werken aan de hand van het derdebetalerssysteem? Of hebt u nog vragen over onze dienstverlening? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

bottom of page