top of page

Zorgteam
Bart en Heleen
 
hét team die inzet op ...

 

 

Ik, Bart - papa van drie kinderen, had van sinds mijn jeugdjaren de roeping om mensen te helpen en te verzorgen. Daardoor besloot ik om na mijn middelbare studies te gaan studeren en volgde de opleiding verpleegkunde. Dit was meteen hetgeen ik wou doen in mijn actieve loopbaan.

Eens afgestudeerd ben ik gestart in loondienst als thuisverpleger maar al gauw voelde in de roeping om dit op zelfstandige basis uit te voeren. Meer en meer mensen uit Heuvelland spraken me aan om langs te komen voor hun verpleegkundige zorgen. Dit was meteen de start van de ronden in Heuvelland.

Daarnaast ben ik gestart in een team van zelfstandige thuisverpleegkundigen in Ieper. In deze periode combineerde ik regio Heuvelland en Ieper.

Binnen deze zelfstandige thuisverpleeggroep maakte ik kennis met Heleen maar hoe kwam ons zorgteam tot stand?

Ik, Heleen - mama van drie kindjes, volgde na mijn middelbare school de opleiding verpleegkunde. Sinds mijn kindertijd was het een droom om verpleegster te worden. Ik sprak toen al van zelfstandig te worden en de mensen thuis te gaan verzorgen. 
Na mijn hogere studies besloot ik meteen (juli 2009) om op zelfstandige basis aan de slag te gaan. Dit was een grote stap als pas afgestudeerde maar het voelde toen en nu perfect aan. De droom die ik als kind wou, werd gerealiseerd. 

Mijn eerste stappen als zelfstandige zette ik in een verpleeggroep in de regio Koekelare. Al gauw combineerde de regio Koekelare met de regio Ieper omdat we hier ons huis aan het bouwen waren.
Toen we onze intrek namen in ons huis, besloot ik om enkel in de regio Ieper mijn praktijk uit te voeren.

Dit was het moment waarbij ik in hetzelfde verpleegteam kwam van Bart. Tijdens deze periode groeiden we op vlak van missie en visie in de  thuisverpleging meer en meer naar elkaar toe. 
Onze passie, roeping en gedrevenheid voor thuisverpleging stemmen volledig overeen. Daardoor sloegen we de handen in elkaar en bouwden we ons eigen zorgteam uit.

Zorgteam Bart en Heleen staat in voor een zorgvuldige en persoonlijke dienstverlening naar de patiënt toe waarbij we sterk inzetten op kwaliteit boven kwantiteit. Daardoor is een goede communicatie een must die we hoog in vaandel dragen.

Naast de verpleegkundige taken besteedt het team ook veel aandacht aan het sociale aspect van de zorg. Wij doen er alles aan om u zolang mogelijk op een veilige en zinvolle manier thuis of in uw assistentiewoning te verzorgen.

Uitgaan van de fierheid voor ons beroep gaan wij zorg aanbieden die gebaseerd is op beleving, betrokkenheid, vriendelijkheid, opnieuw tijd maken voor mensen en respect. 

ONS VERHAAL 

bottom of page